Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim. SUPER OFERTË për Sarandë dhe Ksamil Linja e rregullt ⬇️ vetëm me Sharr Travel! Udhëtimi ashtu si dashuria, shpreh një përpjekje, për ta kthyer ëndrrën në realitet. Ofertë Speciale në Hotel Oasis - Sarandë Vizitoni Sarandën vetëm me Sharr Travel! Sharr Travel lider i turizmit dhe udhëtimeve. 149 tuh meeldimist. Gjatë linjës së rregullt Zvicër Kosovë, nisja e datës 1 nëntor 2019, www.sharrtravel.com Vai a. Sezioni di questa pagina. Sharr Travel era in diretta. Sharr Travel si agjenci operon në vend tash e 10 vjet, duke u ofruar klientëve udhëtime me autobus, aeroplan dhe traget. Sharr Travel with office in Pristina and Prizren , is committed to providing road transport services with modern and comfortable buses , air transport services by plane to world known companies . عرض المزيد من ‏‎Sharr Travel‎‏ على فيسبوك Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit. Vetëm me Sharr Travel gjeni udhëtim të sigurt, për Sarandë e Ksamil. Udhëtimi ashtu si dashuria, shpreh një përpjekje, për ta kthyer ëndrrën në realitet. Sharr Travel is known for its professional staff and experience in the field of tourism . SUPER ZBRITJE në Hotel AS Harmonia - Durrës Ofertë e Shtatorit ⬇️ vetëm me Sharr Travel! Udhëtimi ashtu si dashuria, shpreh një përpjekje, për ta kthyer ëndrrën në realitet. Sharr Travel as agencies operating in the country since 10 years , offering customers traveling by bus , plane and ferry . Super Oferta në Grand Blue Fafa 5* - 4 ditë / 3 netë Ofertë për Gusht vetëm me Sharr Travel! SUPER ZBRITJE në Social Camping Jalë Ofertë speciale ⬇️ vetëm me Sharr Travel! Tel 038/610-015; 049/610-015 150 mijë pëlqime. 333 were here. Sharr Travel, Pristina. Sharr Travel, Pristina. Beli Travel nga viti 1992 është partneri juaj kryesor në udhëtimet për në Shqipëri, Zvicër e më gjerë. Sharr Travel era in diretta. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit. Sharr Travel lider i turizmit dhe udhëtimeve. SUPER ZBRITJE në Fafa Premium - Shkëmbi i Kavajës Ofertë e Shtatorit ⬇️ vetëm me Sharr Travel! 149 mijë pëlqime. Sharr Travel lider i turizmit dhe udhëtimeve. Agjensioni ynë ka si qëllim plotësimin e dëshirave të udhëtarëve të saj, dhe në plan të parë kemi shëndetin dhe mirëqenien e klientëve. Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. SUPER PAKETA në Grand Blue Fafa 5* - Durrës Ofertë e Shtatorit ⬇️ vetëm me Sharr Travel! Sarandë 27 gusht 2017. Sharr Travel me përfaqësi në Prishtinë e Prizren, është e përkushtuar në ofrimin e shërbimeve të transportit rrugor me autobusë modern e komod, shërbime të transportit ajror me aeroplan të kompanive më të njohura botërore. Sharr Travel lider i turizmit dhe udhëtimeve. Sharr Travel a ajouté une photo — à Busbahnhof Zürich-Sihlquai. Udhëtimi ashtu si dashuria, shpreh një përpjekje, për ta kthyer ëndrrën në realitet. Sharr Travel, Pristina. Tel 038/610-015; 049/610-015 Udhëtimi ashtu si dashuria, shpreh një përpjekje, për ta kthyer ëndrrën në realitet. Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Tel 038/610-015; 049/610-015 Super Oferta në Hotel Bonita - Durrës Ofertë për Gusht vetëm me Sharr Travel! Sharr Travel, Pristina. Sharr Travel with office in Pristina and Prizren , is committed to providing road transport services with modern and comfortable buses , air transport services by plane to world known companies . Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim. 149 K J’aime. LINJA E RREGULLT KOSOVË - ZVICËR NISJET E RADHËS/NISJET E DATËS: 08.08.2020 (e shtunë) 15.08.2020 (e shtunë) 22.08.2020 (e shtunë) 29.08.2020 (e shtunë) etj. TOP Oferta në Fafa ONE 5* - 4 ditë / 3 netë Vende të lira për këtë vikend vetëm me Sharr Travel!